ELS PRODUCTES

COMPLEMENTACIÓ NUTRICIONAL, FITOTERAPIAREMEIS NATURALS i el desenvolupament de les marques pròpies REL i NADIU en un esforç comú amb les botigues del territori amb qui ens hem cooperativitzat.
Som especialistes en salut i ens agrada dir que està en el nostre ADN perquè vam nèixer com a Dietètica i botiga de medicina natural.
Per això en la nova botiga li hem donat un protagonisme central, perquè tenim la vocació de seguir sent referència en el sector a Osona per al públic i per als professionals.


FRUITA I VERDURA ECOLÒGICA I KM0. Aquesta és una de les novetats del nou espai. Ara us podem oferir fruita i verdura fresca i certificada al centre de Vic. Hem començat amb més de 60 referéncies que inclouen els productes més habituals i de proximitat, així com referències menys freqüents, però d'alt valor nutricional (Nap Daikon, Col Kale, Api-rave, Shiitake...).
Treballem amb tres distribuidors catalans i ampliem la gamma i donem prioritat als petits productors locals que cada vegada tenen més protagonisme a la botiga. Així garantim sostenibilitat, alhora que us podem portar el producte més fresc del mercat. De l'hort a casa.
A més, disposem de tíquets pels pàrquings del centre de Vic, perquè pugueu carregar tranquil·lament a 50m de la botiga.

COSMÈTICA NATURAL I REGAL. El nostre lema és "Si et cuides, regala't Bio". Des del principi ha estat un dels actius de la botiga: una amplia gamma i selecció de les millors marques de cosmètica ecològica, natural, respectuosa amb el medi i amb els animals.
Qualitat i salut per la nostra pell, que és una de les portes d'entrada a l'organisme. Avui ja ningú ho discuteix.
Nosaltres seguim apostant per Siberica, Mon Deconatur, Dr. Hauschka, Sante... i seguim investigant per conéixer els nous productors que anem incoporant a la botiga.


ALIMENTACIÓ ECOLÒGICA I NUTRICIÓ. Ens hem convertit en un autèntic supermercat de salut on trobareu l'atenció de la botiga especialitzada.

A casa nostra podreu fer la compra completa, des del menjar infantil fins a les algues marines, les xocolates, els sucs, els cereals, les galetes, la pasta, les conserves, els olis, superaliments o tot tipus de begudes, de les cerveses artesanes als refrescos ecològics.
D'altra banda som especialistes en intoleràncies alimentaries i amb una amplia gamma de productes sense glutén.

A més la nostra marca, REL, treballem per seguir-vos acostant al producte ecològic al millor preu.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA NOVA BOTIGA / el nou concepte

NOVA TARGETA IRIS: DESCOMPTES DEL 5 AL 10 % EN TOTES LES COMPRES.

DIETÈTICA IRIS #irisdiumenge