LA NOVA BOTIGA / el nou concepte

JA SOM A LA NOVA BOTIGA DEL CARRER DE GURB. Orgullosos de presentar-vos el nou concepte de botiga. Hem volgut pensar en una botiga integral i innovadora on poguem seguir sent referència en la complementació, fitoterapia i medicina natural, alhora que ens convertim en un supermercat de salut aprofundint en la creació de Bioconsum (cooperativa de botigues) per tal de seguir acostant-vos el producte ecològic al millor preu.

Estem contents perquè ens ha quedat així de "xula"
No ha estat fàcil. Moltes emocions viscudes a l'antiga botiga, però el nostre desig d'ampliar els nostres serveis ens han portat a aquest nou emplaçament. I ho fem amb moltísima il·lusió.
Ara us podrem oferir una amplia gamma de fruita i verdura ecològica i KM 0 (arrenquem amb més de 60 referències), ampliar la oferta de cosmètica i regal, i a més, posar en marxa una iniciativa pionera en botigues del nostre sector de Take Away ecològic elaborat en el nostre propi obrador.

Moltíssimes gràcies per la vostra confiança durant tots aquests anys. Hi serem per intentar seguir millorant, dia a dia, al vostre costat.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DIETÈTICA IRIS #irisdiumenge

REFLEXOLOGIA, MASSATGES TERAPÈUTICS O TRACAMENTS FACIALS I CORPORALS