OLIS DE BANY I MASSATGE (100% NATURALS): UN NADAL PER CUIDAR-SE


No hi ha dubte. El Nadal i la salut, el desig de cuidar-nos i mimar als nostres, no són incompatibles. És per això que la Laura ha estat fent cuinetes i ha preparat una col·lecció d'olis per a bany i massatges. Hi ha incorporat olis essencials de taronja, lavanda i sàlvia 100% naturals.

Avui us els presentem i els posem a la vostra disposició a l'IRIS en una promoció exclusiva per aquestes festes. Els hem pensat per poder fer petits obsequis pel "tió" o l'amic invisible, però també per afegir a les paneres a mida que us preparem cada any. Ara podem oferir-vos aquests productes d'elaboració propia, conjuntament amb les cremes i cosmètics facials i corporals, els gels i els xampús, les aigües de roses y violetes, els sabons, les llets corporals o els incensos...

 


Hem començat elaborant els olis perquè reuneixen els dos elements claus de la nostra filosofia: salut i benestar. D'una banda, els relacionem amb pausades banyeres d'aigua calenta o amb un massatge de diumenge relaxat. És a dir, per donar-nos el descans que mereixem. De l'altra, ens afavoreixen amb les seves propietats curatives perquè incorporen l'aromateràpia en el nostre dia a dia, i també, perquè l'oli penetra en la nostra pell aportant-nos les propietats benèfiques de cada planta.

Gamma i propietats

  • LAVANDA (amb oli extret de la destil·lació de les flors silvestres): Propietats relaxants.
Regula l'ansietat, l'estrès, i la fatiga nerviosa. La lavanda s'utilitza per calmar el mal de cap, contra l'insomni i, fins i tot, com a tractament per a depressions. Alhora, aporta claredat i lucidesa mental.

  • TARONJA (obtingut a pressió de la pell de la taronja fresca): Propietats revitalitzants.
És, a la vegada, un relaxant muscular i l'aroma revitalitzant de l'optimisme, l'energia i l'humor positiu.

  • SÀLVIA (Obtingut de destil·lacions al vapor): Propietats reequilibrants.
Excel·lent en l'aromaterapia perquè és un fixador de l'aroma. A més de propiciar l'equilibri emocional, ens aporta les seves propietats antioxidants. Recomanat per a la regulació de la menstruació.


Nota: preu durant la promoció (7'90 euros, 250cl).
Estem treballant en nous aromes i fragàncies. Els preus dependran dels productes de partida.
En breu, us oferirem olis personalitzats a les vostres necesitats terapèutiques.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA NOVA BOTIGA / el nou concepte

DIETÈTICA IRIS #irisdiumenge

REFLEXOLOGIA, MASSATGES TERAPÈUTICS O TRACAMENTS FACIALS I CORPORALS