TEST D'INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES a càrrec de Mercè Coll (Dietista i coach nutricional)


Les intoleràncies alimentàries influeixen de manera important en el bon estat del nostre organisme i ens poden donar símptomes a diferents nivells:

Gatrointestinal (gasos, diarrea, retenció de líquids); dermatològic (acné, reaccions cutànies,); neurològic (migranyes, mals de cap); respiratori (asma, rinitis); i altres com sobrepès, obesitat i diferents alteracions del sistema nerviós.

Coneixent aquells aliments respecte els que patim intolerancia podem millorar molt tota aquesta simptomatologia.

El test d'intoleràncies alimentaris per electroacupuntura ens permetrà fer un primer diagnòstic orientatiu de manera ràpida, eficient i poc costosa sobre 200 aliments.



El test és una técnica moderna que combina l'acupuntura amb la radiofreqüència. L'aparell d'anàlisi consta de dues parts: un emissor i un receptor. L'emissor presenta forma de bolígraf metàlic i es col·loca sobre el punt d'acupuntura corresponent a l'intestí gros (sense necessitat d'utilizar agulles).

Cada dos segons s'aplica una freqüencia que correspon a cada un dels aliments testats. Amb cada freqüència es produirà un moviment de l'intestí per captar la reacció a l'aliment, fent una simulació de l'efecte d'absorció del mateix. Amb el moviment de l'intestí es produeix una segona freqüència com a resposta o reacció de l'intestí a l'aliment analitzat.


ELS DISSABTES 11 I 25 D'ABRIL DE 2015 TINDREM UNA PROMOCIÓ ESPECIAL PER A REALITZAR EL TEST D'INTOLERÀNCIES ALIMENTÈRIES (DE 75€ A 49€).

REQUERIMENTS PER REALITZAR EL TEST:
  • Beure 1 o 2 gots d'aigua abans de fer el test.
  • No tenir cap pròtesi metàl·lica gran (per exemple una pròtesi de cadera)
  • No prendre medicaments com: antibiòtics, corticoides, paracetamol o aloe vera, o no haver-ne pres durant un mínim de 3 dies abans de realitzar el test.
  • Venir preferiblement amb dejuni de 3 hores
  • No fer àpats molt copiosos els dies anteriors (menjar de tots els grups d'aliments).

PER MÉS INFORMACIÓ: 93 889 12 92.

NOTA:

El test d'intolerància alimentària per electrocupuntura s'ha d'utilitzar com a pre-diagnòstic i sota la supervisió d'un professional (nutricionista), el qual ens aconsellarà, orientarà i/o derivarà en el cas que siguin necessaries proves complementàries.


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA NOVA BOTIGA / el nou concepte

DIETÈTICA IRIS #irisdiumenge

REFLEXOLOGIA, MASSATGES TERAPÈUTICS O TRACAMENTS FACIALS I CORPORALS