RECOMANACIONS DIETÈTIQUES PER A LES FESTES DE NADAL




1.- Vigilar amb els aperitius més calòrics, optar pels més lleugers i posar-los al plat per controlar la quantitat que mengem.
2.- Escollir primers plats que incloguin vegetals i els segons de peix, marisc o alguna opció vegetariana.
3.- Moderar  el consum de begudes alcohòliques i dolços, ens aporten moltes calories.
4.- Mantenir els 5 àpats al dia i una bona hidratació amb aigua, infusions, o caldos vegetals.
5.- Compensar els exessos dels àpats festius amb una alimentació baixa en greix i amb aliments de propietats depuratives com : ceba, api, porro, carxofes, espàrrecs, endívies, pinya, pera , aranja, te...
6.- Podem ajudar-nos també amb complements de fitoteràpia com la GarciniaCambodja, el Chitosà o la Faseolamina que són complements que ens ajuden a saciar-nos per controlar la quantitat que mengem i disminuir l’ absorció  de greixos del àpat.
7.- Aprofitar el temps lliure per fer exercici físic.
8.- La clau és la MODERACIÓ.
BONES FESTES!!!
Mercè Coll Garcia.  Dietista – Coach Nutricional
Fe-dn 1097

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA NOVA BOTIGA / el nou concepte

DIETÈTICA IRIS #irisdiumenge

REFLEXOLOGIA, MASSATGES TERAPÈUTICS O TRACAMENTS FACIALS I CORPORALS