TARDOR: LA SALUT DELS CABELLS (tractaments revigoritzants i tractaments anticaiguda)

DURANT TOT AQUEST MES D'OCTUBRE 2014, 20% DE DESCOMPTE EN CÀPSULES, PLACENTES VEGETALS I SILICEA GEL PER VIGORITZAR EL CABELL I TRACTAMENTS ANTI-CAIGUDA.



A la tardor, els cabells són motiu de preocupació per a molts de nosaltres. Sovint observem que n'estem perdent excessivament o el notem dèbil, poc lluent o faltat de vigor.
Les dues causes principals són les agressions externes (el sol i la calor de l'estiu, els clors abrasius de les piscines, els canvis de temperatura estacional o productes químics que -incomprensiblement- trobem en alguns productes cosmètics com alguns tints de color o xampús) i el cicle de renovació dels teixits característic d'aquesta època.
Aleshores diem que té un aspecte "poc saludable". I no és pas inexacte, perquè a més de les causes anteriors, hi poden contribuir factors hormonals (desequilibris de les glàndules tiroïdals o l'embaràs) o l'efecte rebot d'altres malalties o medicaments (des de grips a fongs cutanis a medicaments anticoagulants o hipotensors).
En tot cas, el debilitament o la caiguda són gairebé sempre reversibles, excepte, potser, en el cas de "l’alopècia androgènica" que afecta principalment  als homes i que es produeix a causa de l’herència genètica. Però fins i tot en aquest cas, tenim moltes estratègies per enfortir-lo, i per prevenir-ne o endarrerir-ne notablement la caiguda.


L’avantatge del tractaments naturals
 
Com que les causes que n'expliquen el debilitament i la caiguda són les mateixes, els remeis són similars, i per tant, el tractament també ens permetrà prevenir-ne la caiguda. Però sobretot, des de la medicina i la cosmètica natural tot el que fem pel cabell no és sinó treballar per nodrir-lo adequadament. D'aquesta manera, no tant sols evitem l'ús de productes que poden causar efectes rebot o secundaris, sinó que, en tot cas, ens afavoriran en la nostra salut general.
 
El tractament
En funció de les necessitats de cadascú es pot optar per diverses solucions. I si es tracta d'actuar sobre la caiguda resulta molt eficaç una acció integral amb un tractament extern (xampú, placentes vegetals o Silicea en gel) i un tractament intern a base de suplements que incorporin vitamines, minerals i aminoàcids. Hi trobarem components com el ginseng o la vardana (placentes) o L-Metionina, L-Cistina, Zinc, Coure (càpsules).
 

Avui us parlarem de tres d'aquests components que ens aporten nombrosos avantatges:


Silici: És un mineral fonamental per a la salut de la pell, les ungles i els cabells, ja que contribueix a la generació natural de col·lagen i queratina que alimenta el teixit conjuntiu que els conforma. Permet l'entrada de nutrients a les cèl·lules i l'eliminació de toxines. Quan el teixit conjuntiu es debilita, es tradueix en una pèrdua d'elasticitat que es manifesta en els cabells, però també en unes les ungles i una pell més dèbils i menys sanes.

L-Metionina: aminoàcid essencial que no generem per nostres mateixos i que, per tant, necessitem ingerir-ne en els aliments que el contenen per sintetitzar-lo. És un aminoàcid molt ric en sofre i de vital importància per a la salut tant del cabell com de les ungles i la pell. Per això és molt indicat en aquesta època que la pell també ha sofert les agressions estivals i que ara s’exposa al canvi estacional.

Altres propietats de la metionina són que combat la grassa dipòsit a les artèries i al fetge; és un excel·lent convertor de la grassa corporal en energia, amb la qual afavoreix el rendiment muscular; i també té propietats antioxidants.

Nota: cal tenir present que no és indicat durant l’embaràs en dosis de càpsules.


Zinc: un dels símptomes de la carència d’aquest mineral essencial és, precisament, la caiguda del cabell. És fonamental perquè lluita contra l’estrès, és un antioxidant, afavoreix l’absorció de la vitamina A, i ha estat un dels tractaments tradicionalment per tractar el retard de creixement o, fins i tot, el normal desenvolupament dels òrgans sexuals.

A més, el zinc és fonamental en el bon funcionament de la síntesi de la insulina (regulador del sucre a la sang), augmenta la immunitat natural contra infeccions bacterianes i és molt indicat pel bon desenvolupament del fetus en embarassades.

 

a l’IRIS

Com que sabem per les demandes freqüents que aquesta és una preocupació molt comuna i extesa (tant pel que fa a la caiguda com al debilitament) hem preparat una promoció de tardor en la que us oferim un 20% de descompte en totes les càpsules, placentes vegetals i Silicea (gel) de tractament capil·lar des d'ara i durant tot el mes d'octubre.
 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA NOVA BOTIGA / el nou concepte

DIETÈTICA IRIS #irisdiumenge

REFLEXOLOGIA, MASSATGES TERAPÈUTICS O TRACAMENTS FACIALS I CORPORALS