Salut i Bellesa Naturals: La Higiene Facial

En aquest apartat, us facilitarem informació sobre productes de cosmètica natural i procurarem donar-vos consells i algun truc d’estètica natural.

Voldria començar la meva col·laboració al “Bloc de l’Iris”, parlant-vos d’un dels tractaments principals i, potser, la cura més bàsica que podem donar al nostre cutis: la “higiene facial”.
La neteja del cutis es un tractament senzill i gens agressiu que ens aporta, proporcionalment, enormes beneficis per a la salut de la pell i la millora del seu aspecte. La pell és molt reactiva i, per això, és sempre un reflexe del nostre estat emocional i de salut. La pell és un dels òrgans dels cos humà que més immediatament manifesten els signes nocius que comporten els estats d’inquietud emocional, els canvis hormonals o els efectes de l’estrès. També pateix i fa visibles, els efectes del cansament, d’una dieta no sempre ben equilibrada o, simplement, de les agressions ambientals externes a les quals estem exposats al dia a dia. Però, per la mateixa raó, respon molt bé als tractaments que li oferim, si ho fem adequadament i amb productes de qualitat.
El procediment de la “higiene facial” consisteix en polir i exfoliar, descongestionar i hidratar la pell. Així, corregim la dilatació dels porus, eliminem el que anomenem “cèl·lules mortes”, els “punts negres” i els microquistes que amb el pas del temps se’ns van acumulant. D’aquesta manera, en tant sols quatre sessions anuals millorarem notablement la salut del nostre cutis que recuperarà un to viu i oxigenat.
D’altra banda, és molt important tenir en compte el tipus de pell. Avui dia, disposem d’una gamma molt amplia de productes que ens permeten donar específicament el que cada pell necessita. Tant per la seva eficàcia, com pel respecte que mereix el nostre cos i la nostra salut, us recomano que els productes emprats siguin 100% naturals. Aquesta especificitat i compromís, ens porta a treballar amb cosmètica realitzada amb productes ecològics o, fins i tot, amb innovacions aplicades del camp de la homeopatia. En concret, treballem amb marques com Algolgie, Hauscha, Armonia, Piabeli i d'altres que, no sent tan conegudes en el mercat, són molt interessants per la seva composició i que coneixem com a resultat d'una recerca i selecció acurada. Buscant que la filosofia i els productes siguin respectuosos amb les persones i amb el medi ambient. Al final, l’evolució de la cosmètica aplicada a l’estètica ens parla, també, dels signes del temps. Sense salut, no hi ha bellesa. I veure'ns bé, ens ajuda a trobar-nos millor.


Dolors

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA NOVA BOTIGA / el nou concepte

DIETÈTICA IRIS #irisdiumenge

REFLEXOLOGIA, MASSATGES TERAPÈUTICS O TRACAMENTS FACIALS I CORPORALS