Recepta : Sopa de Shiitake i Miso

40 g.     Miso d'arròs (genmai miso)
500 cc. Brou de shiitake
200 cc. Aigua
5 g.      Alga Wakame remullada 10 minuts
50 g.    Porro picat petit

Per fer el brou de shiitake posem uns 5 bolets shiitake en 500 cc d'aigua i els deixem estovar tota la nit. Posem en una olla l'aigua dels shiitake i l'aigua normal a bullir amb una mica de sal. Quan bulli hi posem els bolets tallats a làmines i sense la cama (és massa fibrosa).
Mentre va bullint colem les algues i les tallem petitetes. Afegim el porro a l'olla i quan ja està tou hi tirem les algues i parem el foc.
En un bol a part desfem el miso en una mica de caldo i, un cop està ben desfet, ho tirem a dins l'olla, remenem bé i ja ho podem servir. Sobretot hi tirem el miso quan ja hem parat el foc ja que el miso no pot bullir per tal de mantenir totes les seves propietats.

Bon profit!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA NOVA BOTIGA / el nou concepte

DIETÈTICA IRIS #irisdiumenge

REFLEXOLOGIA, MASSATGES TERAPÈUTICS O TRACAMENTS FACIALS I CORPORALS